21 jan

Personal trainer Frans Toet heeft een eigen fitness studio waar personal training centraal staat. We vinden het erg belangrijk dat mensen een goede begeleiding krijgen tijdens het sporten. Maar waarom is een personal trainer iemand die je echt nodig hebt?

1. Vaardigheden

De eerste paar keren kan het nog een beetje wennen zijn en weet je nog niet zo goed hoe alles werkt. Dan is het natuurlijk super fijn om een personal trainer te hebben die je kan begeleiden bij de oefeningen of een eigen trainingsschema voor jou kan maken.

2. Persoonlijke doelen behalen

Een personal trainer kan ook enorm helpen bij het afvallen. Om af te vallen moet je veel calorieën verbranden en dit kan nog wel is lastig zijn, daarom is het handig om een personal trainer te hebben die je kan begeleiden bij de goede oefeningen, een goed eet schema opstellen of een trainingsschema kan maken voor thuis zodat je nog sneller van je gewicht af bent.

3. Motivatie

Maar een personal trainer is niet alleen handig voor beginners of om af te vallen. Het kan soms ook lastig zijn om altijd je motivatie te blijven behouden om te gaan sporten. Bij een personal trainer zoeken mensen sneller de grenzen op. Dan is het natuurlijk fijn om iemand te hebben die elke dag voor je klaar staat om je te motiveren.

4. Veilig trainen

Een personal trainer kan je ook helpen om te revalideren van een blessure. Het komt vaak voor dat mensen met een blessure zelf gaan sporten en alleen maar meer last krijgen. Met behulp van een personal trainer zorgen we ervoor dat je toch goed kunt sporten zonder je blessure nog erger te maken.

5. Aangepaste voedingsschema

Heel belangrijk bij sporten is een goede voeding. Bij personal trainer Frans Toet kunnen we je helpen om samen jouw perfecte voedingsschema samen te stellen. Belangrijk bij een voedingsschema is om je er ook echt aan te houden. Sommige mensen denken na 2 weken dat het wel goed genoeg is, dit is niet waar. Je voeding bepaald voor een groot deel hoe het resultaat gaat zijn.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.