Aanmelden voor proefles

  Aanhef:ManVrouw

  “De sleutel tot een goede work-out, is een juiste work-outpartner.”

  Ik ben Frans Toet en ik heb tien jaar ervaring als personal trainer en lifestylecoach.

  • Personal training – aangepast trainingsprogramma met jouw personal trainer om de specifieke fitnessdoelen van een klant te bereiken.
  • Lifestylecoaching – hulp bij het tot stand brengen van een gezonde leefstijl.

  Wil je eindelijk jouw persoonlijke doelen behalen, beter in je vel zitten of iets totaal anders? Door middel van een intake komen jouw doelen en eventueel obstakels / beperkingen aan het licht. Hierna gaan we samen het juiste pakket uitkiezen.

  We behandelen alle klanten op hetzelfde zorgniveau, ongeacht of het om een professionele atleet gaat of om iemand die nog niet bekend is met fitness.

  Tijdens het traject worden alle aspecten meegenomen, zoals voeding, stress, mobiliteitsbeperkingen, motorische aansturing, kracht, conditie en of afslanken, met het uiteindelijke doel om fitter te worden en te blijven. Niemand krijgt dezelfde training. Ik houd je gefocust en gemotiveerd op dat ene doel: persoonlijke fitheid. Naar aanleiding van jouw wensen bepalen wij jouw sportieve doelen. Vervolgens wordt er een uniek programma op maat gemaakt om jouw sportieve doelen te bereiken.

  Behaalde opleidingen:

  • Fitvak A
  • BHV
  • Overload Worldwide:
   – Activation
   – Release
   – Rehab (Mylogenics)
   – Top trainer A, B en bezig met C
   – PHP