Lifestyle coach Rotterdam - FT FIT

voedingscoach

Ben je de juiste mindset kwijt en weet je niet goed hoe je weer positief en productief te werk moet gaan? Life coaching helpt bij een positieve gedachtegang, goede energie en de bewustwording van eigen ‘slechte’ gewoontes. Bij Frans Toet kun je naast lifestyle coaching personal training in Rotterdam volgen.

Lifestyle coaching

Inspiratie en motivatie zijn geen zaken die je iemand kunt opleggen. Met lifestyle coaching helpen we je om belemmeringen en obstakels te accepteren of op te lossen en positieve energie toe te laten.

Bij lifestyle coaching staat gedragsverandering centraal. Op weg naar een betere versie van jezelf! In het traject ligt de focus op meer kwalitatieve voeding en meer beweging, maar er kunnen ook andere gewoonten aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan je slaapritme, schermtijd, ontspanning of stress management.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Wat doet een lifestyle coach?

Wanneer jouw leven niet is zoals je wilt, ben je er zelf bij om hier iets aan te veranderen! Gezonde voeding en beweging kunnen een hele grote rol spelen bij positiever in het leven staan. Iemand die je hierbij begeleidt en ondersteunt noemen we een lifestylecoach. 

Frans Toet helpt je graag als life coach met die stap in de goede richting. Hij helpt je om jezelf te motiveren en de positieve energie terug te brengen. Als personal trainer in Rotterdam is Frans er gedurende het hele fitness coaching traject voor je om je zowel mentaal als fysiek te begeleiden. Door middel van mylogenics zorgt hij er daarnaast voor dat je geen blessures in het traject oploopt. Frans kan naast lifestyle coach ook je sport- en voedingscoach zijn. Hierdoor krijg je een goede mindset en zit je weer goed in je vel.

Lifestyle coach Rotterdam

Lijkt het je prettig om begeleid te worden in jouw weg naar een gezonder leven? Vraag een gratis intake of personal training proefles aan om te ontdekken of Frans als coach bij jou past. Alle prijzen voor personal training zijn terug te vinden op de website.