Bokstraining Rotterdam door Frans Toet

Personal training is het persoonlijk begeleid worden tijdens het trainen. Nu kun je bij Frans Toet ook personal bokstraining/padstraining volgen. Boksen is de perfecte combinatie van kracht en cardio. Wanneer je gaat boksen, zul je snel resultaat zien.

Boksen is een sport die je lichaam strakker en sterker maakt. Door regelmatige en herhalende bewegingen worden je spieren steviger. Ook door het trainen van het voetenwerk zal je conditie toenemen. Verder zullen de buikspieren ook flink getraind worden, omdat deze continu aangespannen zijn.

Voor velen is boksen iets wat niet in de comfortzone ligt. Hierdoor is het uitdagend en leuk. Verder is boksen een goede manier om af te vallen en even je stress eruit te slaan.

Padstraining Rotterdam door Frans Toet

Begeleiding van een personal trainer is effectief, zeker wanneer je een pads training wilt volgen. Bij pads training train je je reflexen en het is tevens een goede conditietraining.

Benieuwd naar onze acties (gratis proefles, aanbiedingen etc.)? Houd onze website en social media in de gaten!

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Event Timeslots (1)

Donderdag
-
Frans Toet Frans Toet

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Bokstraining
  • Aantal 1 uur
  • personen per sessie 1
  • Prijs €6,50
Inschrijven
  • Contact informatie