Conditietraining Rotterdam door Frans Toet

Tegenwoordig zitten we allemaal veel meer op ons werk en is bewegen niet meer zo vanzelfsprekend als dat het ooit was. Veel mensen denken aan conditietraining wanneer ze gezonder en slanker willen worden. Natuurlijk helpt conditietraining hierbij, maar er zijn belangrijkere aspecten waarom je aan conditietraining zou moeten doen. Frans Toet helpt je graag door middel van een persoonlijk plan om je conditie te verbeteren.

Waarom conditietraining goed is voor het dagelijks leven!

Conditietraining verbetert de conditie en maakt je fitter. Als je minimaal twee keer per week aan cardiotraining doet, is dit goed voor het hart.

Wanneer je vaak aan je conditie werkt, zal op den duur de gezondheid van je hart ook toenemen. Het zorgt er namelijk voor dat je bloeddruk daalt en je hart rustiger gaat kloppen.

Maak het leuk!

Vaak wordt werken aan de conditie als saai gezien. Mensen denken aan hardlopen, lang fietsen of andere duursporten. Frans maakt het leuk: door middel van afwisseling en uitdagende oefeningen is werken aan je conditie bij Frans Toet een echte aanrader!

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Conditietraining
  • personen per sessie 1
Inschrijven
  • Contact informatie