Duo personal training: samen doelen bereiken

Samen is alles leuker! Dit geldt natuurlijk ook voor trainen. Wil je samen met een vriend, vriendin of familielid komen trainen? Dan is een duo training zeker iets voor jou. 

Samen trainen voor een gezonde leefstijl of een ander doel is iets wat we steeds vaker zien. Doordat er samen wordt getraind, zorg je ervoor dat je elkaar motiveert.

Personal training duo

Jullie coach/personal trainer zal zijn aandacht gelijk verdelen en eerst kijken naar wat jullie persoonlijke doelstelling is. Daarna zal jouw persoonlijke schema gecombineerd worden met dat van je trainingspartner. Zo trainen jullie samen, maar doen jullie toch eigen oefeningen. Frans is een sport en voedingscoach; hij kan jullie dus ook helpen met het maken van een voedingsschema.

‘’Mijn moeder en ik zijn in oktober samen met personal training in Rotterdam begonnen bij Frans. Ondanks dat we twee vrij verschillende niveaus hebben in kracht en fitheid zorgt Frans er altijd voor dat de training goed aansluit op wat we beide nodig hebben. We hebben dan ook allebei zeker progressie geboekt. Na 2 maanden zie ik al goed het verschil in mijn lichaam en voel ik me veel sterker. En dat met één keer per week zo trainen!’’

Spreekt dit jou aan? Bel 010 321 0804 voor vragen of vraag direct een gratis personal training proefles aan via onderstaande button!

Duo personal training Rotterdam

Er zijn verschillende voordelen van duo training. Buiten het feit dat samen trainen zorgt voor extra motivatie, is het ook nog eens gezelliger. Samen naar een doel toe werken is leuk. Ook kunnen jullie trots op elkaar zijn na iedere geslaagde training. 

Uiteraard komt er ook een stukje concurrentie bij kijken dat voor extra uitdaging kan zorgen. Wanneer je trainingspartner tien herhalingen doet, wil jij er natuurlijk vijftien kunnen!

Nog een voordeel van duo personal training is dat het goedkoper is. Voor een reguliere personal training betaal je een tarief van €60,- per uur, indien je kiest voor een pakket met 52 lessen. Voor een duo personal training is het tarief €70,- voor een pakket met 52 lessen. Dit bedrag kun je natuurlijk splitten!

Duo training: de mogelijkheden

Bij een duo training wordt er gekeken naar beide personen en welke doelen realistisch zijn. Om een optimaal resultaat te behalen wordt voor beide personen een eigen trainingsplan gemaakt. Deze worden vervolgens met elkaar gecombineerd. 

Hierbij kun je denken aan het aantal herhalingen per oefening dat kan verschillen of het gewicht dat geheven wordt. Door dit verschillend te houden en de oefening gelijk, kan er toch samen getraind worden.

Wil je meer weten over duo training bij een personal trainer in Rotterdam? Frans Toet vertelt graag wat er mogelijk is en hoe hij jullie specifieke situatie zou benaderen. Voor meer informatie kun je het formulier op de contactpagina invullen of hier klikken! Op de website kunnen jullie de prijzen voor personal training vinden.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Wat zeggen onze klanten?

Personal Training | By Frans Toet
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
powered by Google
Pamela Logjes
Pamela Logjes
17:52 26 Feb 21
Professioneel kapot gaan (in de goede zin) en je grenzen verleggen, hele fijne lessen By Frans! Ik zou het iedereen... aanraden dit zo af en toe(t) te doen.lees meer
Jantine Scheele
Jantine Scheele
12:49 06 Feb 21
Met een hele berg aan gebreken en ambitie aangeklopt bij Frans. Hij heeft het meteen goed opgepakt en geeft het gevoel... dat je samen met hem een plan hebt. Intensieve en grondige training, waarbij er goed op je gelet wordt en secuur wordt omgegaan met uitvoering en resultaat. Tijdens de lockdown denkt Frans out of de box, zodat er geen beperkingen zijn in het uitoefenen van de training. Ik word uitgedaagd het beste uit mezelf te halen en ondersteund in alle aspecten van de weg naar een fittere versie van mezelf. Frans geeft vertrouwen en is een heel fijne trainer.lees meer
Esther Wienese
Esther Wienese
18:34 03 Feb 21
Met Frans trainen is leuk, uitdagend en heel pittig. Elke training vraagt hij het uiterste van mij, maar de beloning is... groot. Mijn rugklachten, waar ik al jaren mee liep, zijn dankzij de krachttraining vrijwel verdwenen. En in deze Corona tijd voel ik me - mede - dankzij de personal training fysiek en mentaal steeds sterker worden.Frans levert een mooie mix van respect voor wat mijn lichaam kan, geduld in de opbouw, oplettende begeleiding en regelmatig een flinke schop onder mijn kont om mijn grenzen te verleggen. Dat gekoppeld aan zijn betrouwbaarheid, vriendelijkheid en gezelligheid maakt hem voor mij de ideale trainer.lees meer
Naoual Bourakbaoui
Naoual Bourakbaoui
15:34 21 Jan 20
Frans is een personal trainer die alles aanpakt van sport tot voeding. Hij haalt het beste uit jezelf om hoog. Frans... heeft mij altijd gemotiveerd om te trainen. En is altijd eerlijk en realistisch. Hij heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen.lees meer
Henk Fassotte
Henk Fassotte
13:05 07 Dec 19
Ik heb vele jaren Frans als personal trainer gehad. Frans is professioneel maar bovenal erg aardig. Hij begeleidt je... met veel verstand van zaken en is flexibel met de doelen die je wilt bereiken. Uiteraard motiveert hij je wel om steeds wat verder te gaan. Frans is flexibel en doet niet moeilijk als je een afspraak eens onverwacht moet verzetten. Ik kan hem van harte aanbevelen!lees meer
Max L
Max L
18:16 13 Nov 19
Goede personal trainer! 3 jaar geleden heb ik besloten om samen mijn broer ons stijgende gewicht aan te pakken. Na... meerdere trainers te hebben geprobeerd zijn we bij Frans gebleven door een goede persoonlijke klik, plus een goede training. Sinds die tijd ben ik afgevallen, sterker geworden en heb een goede techniek geleerd voor o.a. een squat en deadlift. Aanrader voor iedereen die serieuze vooruitgang wil maken!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Duo personal training
  • Aantal 4/12/26/52 sessies
  • personen per sessie 2
  • Prijs €70 / per uur
Inschrijven
  • Contact informatie