Duo personal training door Frans Toet

Samen is alles leuker! Dit geldt natuurlijk ook voor trainen. Wil je samen met een vriend, vriendin of familielid komen trainen? Dan is een duo training zeker iets voor jou. Samen trainen voor een gezondere leefstijl of een ander doel is iets wat we steeds vaker zien. Doordat er samen wordt getraind, zorg je ervoor dat je elkaar motiveert.

Jullie personal trainer zal zijn aandacht gelijk verdelen en eerst kijken wat jullie persoonlijke doelstelling is. Daarna zal jouw persoonlijke schema gecombineerd worden met dat van je trainingspartner. Zo trainen jullie samen, maar doen jullie toch eigen oefeningen.

Motivatie, lol, trots en concurrentie!

Buiten het feit dat samen trainen zorgt voor een berg motivatie, is het ook nog eens gezelliger. Samen naar een doel toe werken is leuk. Ook kunnen jullie trots op elkaar zijn na iedere geslaagde training. Uiteraard komt er ook een stukje concurrentie bij kijken dat voor extra uitdaging kan zorgen. Wanneer je trainingspartner tien herhalingen doet, wil jij er natuurlijk vijftien kunnen!

Duo training mogelijkheden

Bij een duo training wordt er gekeken naar beide personen en welke doelen realistisch zijn. Om een optimaal resultaat te behalen worden voor beide personen een eigen trainingsplan gemaakt. Deze worden met elkaar gecombineerd. Hierbij kun je denken aan het aantal herhalingen per oefening dat kan verschillen of het gewicht dat geheven wordt. Mannen zullen meer kilo’s kunnen tillen dan dat een vrouw kan. Door dit verschillend te houden en de oefening gelijk, kan er toch samen getraind worden.

Wilt u meer weten over duo training? Frans Toet vertelt graag wat er mogelijk is en hoe hij jullie situatie zou benaderen. Voor meer informatie kun je het onderstaand formulier op de contactpagina invullen of hier klikken.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Duo personal training
  • Aantal 4/12/26/52 sessies
  • personen per sessie 2
  • Prijs €65 / per uur
Inschrijven
  • Contact informatie