Krachttraining Rotterdam bij Frans Toet

Op zoek naar de juiste persoon om jouw spiermassa te vergroten? Kom naar personal trainer Frans Toet. Een persoonlijk trainingsplan zorgt ervoor dat jouw doel wordt behaald. Tijdens de personal training wordt er gekeken naar jouw doelen, maar ook naar de realiteit hiervan. Consistentie en discipline zijn hierbij van belang.

Waarom krachttraining?

Waarom doen we aan krachttraining? Simpel, meer vetvrije massa zorgt voor een beter en gezonder lichaam. Hoe meer spiermassa je hebt, des te sneller je stofwisseling is. Spiermassa verbrandt namelijk meer energie dan vet. Ook bevordert krachttraining de spiergroei en verhoogt het je testosterongehalte. Met sterkere spieren voorkom je blessures.

Krachttraining voor vrouwen

Krachttraining maakt je lenig. Tevens zorgt het voor een goede lichaamshouding en geeft het zelfvertrouwen. Ook worden je botten sterker. Krachttraining vermindert namelijk botontkalking. Hier hebben vooral vrouwen op latere leeftijd veel last van. Als je ouder wordt, dan gaat ook je spiermassa achteruit. Hierdoor wordt je huid slapper en ontwikkel je rimpels. Je gaat deze veroudering tegen door aan krachttraining te doen. Zo heb je op latere leeftijd nog steeds een strakke huid.

Krachttraining en persoonlijke begeleiding

Krachttraining bij Frans Toet bestaat uit het trainen van de spiermassa met persoonlijke begeleiding. Hij zal de oefeningen voordoen en kijken of ze goed worden uitgevoerd. Samen met jou maakt hij een plan met persoonlijke doelen. Ook helpt Frans bij het ontwikkelen van een goede mindset en lifestyle.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Class Schedule

Informatie

  • Categorie Krachttraining
  • personen per sessie 1
Inschrijven
  • Contact informatie