Personal training Rotterdam: behaal jouw doelen!

Veel mensen willen hun vetpercentage verlagen, spiermassa verhogen of algeheel sterker worden. Het doorzettingsvermogen om dit doel te bereiken is bij velen echter ver te zoeken. Mede omdat men vaak zonder de juiste expertise ergens aan begint of geen resultaat lijkt te boeken. Zo blijft er van de motivatie weinig over.

Een personal trainer is jouw stok achter de deur. Samen zorgen jullie ervoor dat resultaten worden behaald en dat de motivatie blijft! Frans kan je ook helpen als lifestyle coach.

Rotterdam personal training

Frans Toet werkt samen met je aan een training en lifestyle plan. Gecombineerd met een gezonde dosis motivatie en inzet, en een goed uitgewerkt plan, worden jouw doelen zeker behaald. Bij Frans train je op de juiste manier door middel van mylogenics training: hij zorgt ervoor dat je geen onnodige blessures oploopt. Elke training zal je een voldaan gevoel geven! 

‘’Frans is een fijne en professionele trainer die mij uitdaagt tot het behalen van mijn doelen. Sinds ik met hem train voel ik mij fitter en sterker en zie ik hiervan de resultaten. Erg prettig vind ik vooral dat Frans altijd goed op de uitvoering van de oefeningen let en mij uitdaagt verder te gaan, en dat op een prettige coachende manier.’’

Geïnteresseerd? Bel 010 261 5845 voor vragen of vraag direct een gratis intake en proefles aan via onderstaande button!

Personal fitness trainer Rotterdam

Fitness coaching in het centrum van Rotterdam is ideaal wanneer je woont in Rotterdam en geen zin hebt om ver te reizen, fietsen en lopen. De sportschool is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, dus er is geen excuus om niet te komen!

Na de intake begint de persoonlijke begeleiding. In onze sportschool gaan we aan de slag om jouw doelen te behalen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt trainen. Kom je graag vier keer per week of juist maar één keer? Het kan bij Frans allemaal!

Naast de een-op-een trainingen is het ook mogelijk om bedrijfsfitness, duo personal training of small group trainingen te volgen. Het is maar net wat bij jou past!

Personal Training | By Frans Toet
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
powered by Google
Pamela Logjes
Pamela Logjes
17:52 26 Feb 21
Professioneel kapot gaan (in de goede zin) en je grenzen verleggen, hele fijne lessen By Frans! Ik zou het iedereen... aanraden dit zo af en toe(t) te doen.lees meer
Jantine Scheele
Jantine Scheele
12:49 06 Feb 21
Met een hele berg aan gebreken en ambitie aangeklopt bij Frans. Hij heeft het meteen goed opgepakt en geeft het gevoel... dat je samen met hem een plan hebt. Intensieve en grondige training, waarbij er goed op je gelet wordt en secuur wordt omgegaan met uitvoering en resultaat. Tijdens de lockdown denkt Frans out of de box, zodat er geen beperkingen zijn in het uitoefenen van de training. Ik word uitgedaagd het beste uit mezelf te halen en ondersteund in alle aspecten van de weg naar een fittere versie van mezelf. Frans geeft vertrouwen en is een heel fijne trainer.lees meer
Esther Wienese
Esther Wienese
18:34 03 Feb 21
Met Frans trainen is leuk, uitdagend en heel pittig. Elke training vraagt hij het uiterste van mij, maar de beloning is... groot. Mijn rugklachten, waar ik al jaren mee liep, zijn dankzij de krachttraining vrijwel verdwenen. En in deze Corona tijd voel ik me - mede - dankzij de personal training fysiek en mentaal steeds sterker worden.Frans levert een mooie mix van respect voor wat mijn lichaam kan, geduld in de opbouw, oplettende begeleiding en regelmatig een flinke schop onder mijn kont om mijn grenzen te verleggen. Dat gekoppeld aan zijn betrouwbaarheid, vriendelijkheid en gezelligheid maakt hem voor mij de ideale trainer.lees meer
Naoual Bourakbaoui
Naoual Bourakbaoui
15:34 21 Jan 20
Frans is een personal trainer die alles aanpakt van sport tot voeding. Hij haalt het beste uit jezelf om hoog. Frans... heeft mij altijd gemotiveerd om te trainen. En is altijd eerlijk en realistisch. Hij heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen.lees meer
Henk Fassotte
Henk Fassotte
13:05 07 Dec 19
Ik heb vele jaren Frans als personal trainer gehad. Frans is professioneel maar bovenal erg aardig. Hij begeleidt je... met veel verstand van zaken en is flexibel met de doelen die je wilt bereiken. Uiteraard motiveert hij je wel om steeds wat verder te gaan. Frans is flexibel en doet niet moeilijk als je een afspraak eens onverwacht moet verzetten. Ik kan hem van harte aanbevelen!lees meer
Max L
Max L
18:16 13 Nov 19
Goede personal trainer! 3 jaar geleden heb ik besloten om samen mijn broer ons stijgende gewicht aan te pakken. Na... meerdere trainers te hebben geprobeerd zijn we bij Frans gebleven door een goede persoonlijke klik, plus een goede training. Sinds die tijd ben ik afgevallen, sterker geworden en heb een goede techniek geleerd voor o.a. een squat en deadlift. Aanrader voor iedereen die serieuze vooruitgang wil maken!lees meer
Volgende beoordelingen
js_loader

PT training: de voordelen:

Ga jij aan de slag met een personal trainer in Rotterdam? Dan kun je rekenen op verschillende voordelen. Waar je ook naar op zoek bent, de volgende voordelen kun jij als je voor personal training kiest sowieso in je zak steken:

1. De juiste lichaamshouding

Personal training geeft inzicht in je eigen lichaamshouding. Loop je bijvoorbeeld altijd gebogen of met je schouders naar voren? Door het trainen en het aannemen van de juiste lichaamshouding zorgt personal training ervoor dat je niet alleen binnen de personal training studio, maar ook daarbuiten een goede lichaamshouding aanneemt.

2. Realistische doelen stellen

Wil je binnen twee weken dertig kilo afvallen en met een sixpack de deur uitlopen? Dan is een personal trainer er om je uit die droom te helpen. Wij willen dat doelen worden behaald, maar deze moeten wel realistisch zijn. Samen zoeken wij naar uitdagende en haalbare doelen.

3. Optimale tijdsbenutting

Geen onderonsjes en niet hangen in de sportschool. Bij een personal training wordt alle tijd optimaal benut. Dit is vaak effectiever dan wanneer je zelf gaat trainen.

4. Het past in je schema

Een personal training wordt door jezelf ingepland. Dit doe je wanneer het jou uitkomt. De smoes van geen tijd hebben, kan de prullenbak in. Frans past zich aan jouw schema aan.

 

Verder geen vragen? Vraag dan direct een gratis proefles aan!

Liever direct contact? Je kunt mij bereiken via 010 261 5845.

TRY-OUT PAKKET

3 lessen ipv € 240,- nu slechts € 180,- | inclusief gratis proefles/intake

 • Gratis proefles of intake
 • Bewaking progressie en voortgang
 • Op maat gemaakt trainingsplan
 • Voedings- en lifestyle coaching inbegrepen
 • Diverse lichaams- en fittest metingen

Class Schedule

Trainers

 • Frans Toet

  Fitness trainer

Informatie

 • Categorie Personal training
 • Aantal 4/12/26/52 sessies
 • personen per sessie 1
 • Prijs €60 / per uur
Inschrijven
 • Contact informatie