Personal Training Rotterdam, behaal jouw persoonlijke doel!

Het doel om gewicht te verliezen of juist spiermassa te ontwikkelen heeft bijna iedereen. Het doorzettingsvermogen voor dit doel is echter bij velen ver te zoeken. Ook zien we vaak dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Een personal trainer is jouw stok achter de deur, zodat jij wél je persoonlijke doelen kunt behalen.

Frans Toet werkt samen met je aan een trainingsschema. Als je je goed aan dit schema houdt, kunnen jouw doelen snel worden behaald. Bij Frans train je op de juiste manier: hij zorgt ervoor dat je geen onnodige blessures oploopt. Elke training zal een voldaan gevoel geven!

Personal trainer Rotterdam Centrum

Een personal trainer in het centrum van Rotterdam is ideaal wanneer je woonachtig bent in Rotterdam en geen zin hebt om ver te reizen. De sportschool is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, dus er is geen excuus om niet te komen!

Na de intake begint de persoonlijke begeleiding. In onze sportschool gaan we één à twee keer per week aan de slag, om uw doelen te behalen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt trainen. Kom je graag vier keer in de week of juist maar één keer? Het kan bij Frans allemaal!

Naast de een-op-een trainingen is het ook mogelijk om small group- of duo trainingen te volgen. Het is maar net wat bij jou past!

Voordelen personal training:

1. De juiste lichaamshouding

Personal training geeft inzicht in je eigen lichaamshouding. Loop je bijvoorbeeld altijd gebogen of met je schouders naar voren? Door het trainen en het aannemen van de juiste lichaamshouding zorgt personal training ervoor dat je niet alleen binnen de sportschool, maar ook daarbuiten een goede lichaamshouding aanneemt.

2. Realistische doelen stellen

Wil je binnen twee weken dertig kilo afvallen en met een sixpack de deur uitlopen? Dan is een personal trainer er om je uit die droom te helpen. Wij willen dat doelen worden gehaald, maar deze moeten wel realistisch zijn. Samen zoeken wij naar uitdagende en haalbare doelen.

3. Optimale tijdsbenutting

Geen onderonsjes en niet hangen in de sportschool. Bij een personal training wordt alle tijd optimaal benut. Dit is vaak effectiever dan wanneer je zelf gaat trainen.

4. Het past in je schema

Een personal training wordt door jezelf ingepland. Dit doe je wanneer het jou uitkomt. De smoes van geen tijd hebben, kan de prullenbak in. Frans past zich aan jouw schema aan.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Event Timeslots (7)

Maandag
-
Frans Toet Frans Toet

Dinsdag
-
Frans Toet Frans Toet

Woensdag
-
Frans Toet Frans Toet

Donderdag
-
Frans Toet Frans Toet

Vrijdag
-
Frans Toet Frans Toet

Zaterdag
-
Frans Toet Frans Toet

Zondag
-
Frans Toet Frans Toet

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Personal training
  • Aantal 4/12/26/52 sessies
  • personen per sessie 1
  • Prijs €55 / per uur
Inschrijven
  • Contact informatie