Personal Training Rotterdam, behaal jouw persoonlijke doelen!

Het doel om gewicht te verliezen of juist spiermassa te ontwikkelen heeft bijna iedereen. Het doorzettingsvermogen voor dit doel is echter bij velen ver te zoeken. Ook zien we vaak dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Een personal trainer is jouw stok achter de deur, zodat jij wél je persoonlijke doelen kunt behalen.

Frans Toet werkt samen met je aan een trainingsschema. Als je je goed aan dit schema houdt, kunnen jouw doelen snel worden behaald. Bij Frans train je op de juiste manier: hij zorgt ervoor dat je geen onnodige blessures oploopt. Elke training zal een voldaan gevoel geven! Geïnteresseerd? Bel +31 644547489 voor vragen of vraag direct een gratis proefles aan via onderstaande button!

Personal trainer Rotterdam Centrum

Een personal trainer in het centrum van Rotterdam is ideaal wanneer je woonachtig bent in Rotterdam en geen zin hebt om ver te reizen. De sportschool is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, dus er is geen excuus om niet te komen!

Na de intake begint de persoonlijke begeleiding. In onze sportschool gaan we één à twee keer per week aan de slag, om uw doelen te behalen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt trainen. Kom je graag vier keer in de week of juist maar één keer? Het kan bij Frans allemaal!

Naast de een-op-een trainingen is het ook mogelijk om small group- of duo trainingen te volgen. Het is maar net wat bij jou past!

Voordelen personal training:

1. De juiste lichaamshouding

Personal training geeft inzicht in je eigen lichaamshouding. Loop je bijvoorbeeld altijd gebogen of met je schouders naar voren? Door het trainen en het aannemen van de juiste lichaamshouding zorgt personal training ervoor dat je niet alleen binnen de sportschool, maar ook daarbuiten een goede lichaamshouding aanneemt.

2. Realistische doelen stellen

Wil je binnen twee weken dertig kilo afvallen en met een sixpack de deur uitlopen? Dan is een personal trainer er om je uit die droom te helpen. Wij willen dat doelen worden gehaald, maar deze moeten wel realistisch zijn. Samen zoeken wij naar uitdagende en haalbare doelen.

3. Optimale tijdsbenutting

Geen onderonsjes en niet hangen in de sportschool. Bij een personal training wordt alle tijd optimaal benut. Dit is vaak effectiever dan wanneer je zelf gaat trainen.

4. Het past in je schema

Een personal training wordt door jezelf ingepland. Dit doe je wanneer het jou uitkomt. De smoes van geen tijd hebben, kan de prullenbak in. Frans past zich aan jouw schema aan.

Verder geen vragen? Vraag dan direct een gratis proefles aan!
Zowel, bel dan gerust naar +31 644547489.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Wat onze klanten zeggen?

Personal Training | By Frans Toet
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
powered by Google
Pamela Logjes
Pamela Logjes
17:52 26 Feb 21
Professioneel kapot gaan (in de goede zin) en je grenzen verleggen, hele fijne lessen By Frans! Ik zou het iedereen... aanraden dit zo af en toe(t) te doen.lees meer
Jantine Scheele
Jantine Scheele
12:49 06 Feb 21
Met een hele berg aan gebreken en ambitie aangeklopt bij Frans. Hij heeft het meteen goed opgepakt en geeft het gevoel... dat je samen met hem een plan hebt. Intensieve en grondige training, waarbij er goed op je gelet wordt en secuur wordt omgegaan met uitvoering en resultaat. Tijdens de lockdown denkt Frans out of de box, zodat er geen beperkingen zijn in het uitoefenen van de training. Ik word uitgedaagd het beste uit mezelf te halen en ondersteund in alle aspecten van de weg naar een fittere versie van mezelf. Frans geeft vertrouwen en is een heel fijne trainer.lees meer
Esther Wienese
Esther Wienese
18:34 03 Feb 21
Met Frans trainen is leuk, uitdagend en heel pittig. Elke training vraagt hij het uiterste van mij, maar de beloning is... groot. Mijn rugklachten, waar ik al jaren mee liep, zijn dankzij de krachttraining vrijwel verdwenen. En in deze Corona tijd voel ik me - mede - dankzij de personal training fysiek en mentaal steeds sterker worden.Frans levert een mooie mix van respect voor wat mijn lichaam kan, geduld in de opbouw, oplettende begeleiding en regelmatig een flinke schop onder mijn kont om mijn grenzen te verleggen. Dat gekoppeld aan zijn betrouwbaarheid, vriendelijkheid en gezelligheid maakt hem voor mij de ideale trainer.lees meer
Naoual Bourakbaoui
Naoual Bourakbaoui
15:34 21 Jan 20
Frans is een personal trainer die alles aanpakt van sport tot voeding. Hij haalt het beste uit jezelf om hoog. Frans... heeft mij altijd gemotiveerd om te trainen. En is altijd eerlijk en realistisch. Hij heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen.lees meer
Henk Fassotte
Henk Fassotte
13:05 07 Dec 19
Ik heb vele jaren Frans als personal trainer gehad. Frans is professioneel maar bovenal erg aardig. Hij begeleidt je... met veel verstand van zaken en is flexibel met de doelen die je wilt bereiken. Uiteraard motiveert hij je wel om steeds wat verder te gaan. Frans is flexibel en doet niet moeilijk als je een afspraak eens onverwacht moet verzetten. Ik kan hem van harte aanbevelen!lees meer
Max L
Max L
18:16 13 Nov 19
Goede personal trainer! 3 jaar geleden heb ik besloten om samen mijn broer ons stijgende gewicht aan te pakken. Na... meerdere trainers te hebben geprobeerd zijn we bij Frans gebleven door een goede persoonlijke klik, plus een goede training. Sinds die tijd ben ik afgevallen, sterker geworden en heb een goede techniek geleerd voor o.a. een squat en deadlift. Aanrader voor iedereen die serieuze vooruitgang wil maken!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Personal training
  • Aantal 4/12/26/52 sessies
  • personen per sessie 1
  • Prijs €60 / per uur
Inschrijven
  • Contact informatie