Small group training Rotterdam door Frans Toet

Personal training wordt door velen gezien als een luxe. Dit hoeft niet: om het nog aantrekkelijker te maken geeft Frans Toet nu persoonlijke begeleiding aan een kleine groep van maximaal zes personen. Bij deze training kun je de kosten delen. Ideaal wanneer je met een groep vrienden of vriendinnen wilt trainen.

We willen er in deze tijd allemaal goed uitzien en we merken dat we daarbij snel naar een ander kijken. Bij een small group training gaat het er niet om wie de beste, fitste of sterkste is. Wij willen dat bij een training iedereen elkaar steunt.

De small group training is speciaal afgestemd op kleine groepen waarbij er veel persoonlijke aandacht is. Samen sporten werkt vaak extra motiverend. Jullie verbeteren jullie conditie en het functioneel trainen staat centraal.

Small group training voor iedereen toegankelijk

Small group training biedt vele voordelen. Per persoon hanteren wij een lager tarief en samen is natuurlijk alles leuker. De personal trainer zal werken met een parcours en er zal per persoon worden gekeken wat hij of zij aankan.

De small group trainingssessie duurt standaard 60 minuten. De training is voornamelijk gericht op conditie. Uiteraard wordt dit met gewichten gecombineerd. Jullie kunnen ervoor kiezen om één keer per week te komen, maar vaker mag natuurlijk ook!

Samen lachen, elkaar motiveren, gezonde concurrentie en een voldaan gevoel? Dit kan allemaal bij de small group training.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.

Class Schedule

Trainers

  • Frans Toet

    Fitness trainer

Informatie

  • Categorie Small group training
  • Aantal 1 uur
  • personen per sessie 4 minimaal
  • Prijs €17,50 / per uur
Inschrijven
  • Contact informatie