Voedingscoach Rotterdam voor een gezond eetpatroon!

voedingscoach

Het doel van Frans Toet is om mensen gezonder, fitter en blijer te maken. Bij een optimale leefstijl zijn voeding en sport twee belangrijke aspecten. Met een combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging zul je merken dat niet alleen je energielevel omhoog gaat, maar ook dat de getallen op de weegschaal naar beneden gaan! Wil je graag een voedingsschema en advies, dan zit je hier goed.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je gezond eet en voldoende beweegt, zul je merken dat je een stuk lekkerder in je vel zit. Frans Toet helpt je graag om balans te vinden in je eetpatroon. Wat je kunt verwachten wanneer je voedingsadvies krijgt:

  • Je krijgt en behoudt je energie; je lichaam heeft brandstof nodig om te kunnen functioneren.
  • Er wordt een gezondere leefstijl aangeleerd. Streng lijnen werkt niet, je leefstijl aanpassen wel.
  • Je voelt je fitter. Sommige voedingsstoffen heb je nodig om je energielevel hoog te houden. Hoe krijg jij deze binnen?
  • Je zult meer kennis krijgen over gezonde voeding. Je weet straks welke voedingsmiddelen wel en niet goed zijn om te eten.
  • Je zult je streefgewicht bereiken en behouden, indien je je aan het schema en de tips houdt.

Gezond eten is van belang als je goed voor je lijf wilt zorgen. Wel is ieder lijf anders: wat de een nodig heeft om de motor draaiende te houden, geldt niet voor de ander. Frans Toet helpt je met een gezondere leefstijl en een voedingsadvies dat bij jou past.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.