21 jan

Wil je weten hoe het is om te sporten met een personal trainer? Kom langs of meld je aan voor een gratis proefles via de website. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van onze proefles?

1. Begeleiding en kennismaking

Bij onze proefles wordt je begeleid door een professionele personal coach die je gaat helpen bij al je sportactiviteiten. Verder gaat hij je uitleggen wat er zo handig is aan een personal coach en wat je kunt verwachten als je personal trainer sessies afneemt bij ons in de fitnessstudio.

2. Gepersonaliseerde schema

Het sporten staat centraal bij deze proefles. Je gaat een aantal oefeningen doen met ondersteuning van je personal coach. Deze oefeningen zijn gebaseerd op wat jij graag wilt doen. Denk hierbij aan krachttraining, bokstraining of conditietraining.

3. Uitleg van ervaren personal trainer

Bij de krachttraining gaat het om het vergroten van de spiermassa en het gezonder maken van het lichaam. Krachttrainingen zijn niet alleen voor mannen. Bij onze fitnessstudio hebben we krachttraining voor zowel mannen als vrouwen. Krachttraining is niet alleen om eruit te zien als een bodybuilder, maar ook gewoon voor de mensen die graag iets meer spiermassa willen opbouwen.

4. Nieuwe functionele trainingen

Bij de bokstraining gaat de personal trainer je de basis van het boksen laten zien. Het gaat bij boksen niet alleen om het slaan, maar ook om de techniek en je conditie. Boksen wordt door veel mensen gezien als een echte vechtsport, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen je tegenstander zo hard mogelijk slaan.

5. Thuis trainen

Bij de conditietraining gaat de personal trainer je verschillende oefeningen laten zien om je conditie te verbeteren. Sommige oefeningen zijn ook voor thuis, zodat je naast je lessen ook aan je conditie kunt werken.

KOM FITNESSEN BIJ

Personal training by Frans Toet

Frans Toet is personal trainer in Rotterdam. Samen met jou maakt hij een plan van aanpak en zorgt hij ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.